portada blog testimonial

Esperant la Llum – Testimonial de gener de 2022

In Actualitat by Fundacio

Volíem començar el nou any amb un testimonial d’una família allotjada a la Fundació. Aquest gener us expliquem una emotiva i esperançadora història d’uns pares del Baix Camp (Tarragona), que han vingut a Barcelona per rebre la Llum.

Aquest desembre de 2021, vam quedar enlluernats per l’il·lusió d’una jove parella de Tarragona que, tot i el pronòstic complicat de la seva filla nonada, ve cap a Barcelona amb esperança i amb un somriure als llavis.

A la setmana 12 de l’embaràs, els metges van detectar que la Llum, el bebè que estan esperant, desenvolupa una cardiopatia congènita i creix a un ritme lent. Aquest diagnòstic els obliga a traslladar-se fins a Barcelona, on la nena haurà de ser operada tot just neixi per un equip mèdic especialitzat de l’Hospital Vall d’Hebrón.

Davant de la impossibilitat per pagar durant una llarga temporada un pis a Barcelona, acudeixen a la Fundació perquè els faciliti un lloc on descansar mentre siguin aquí.

Ara la Kat i el David esperen impacients el naixement de la petita Llum al nostre pis del carrer Sicília de Barcelona. Així mateix, intenten mantenir-se optimistes davant la futura operació a la qual haurà de sotmetre’s la petita. Mentre romanen a l’espera, ens obsequien amb aquest vídeo testimonial.


La Llum va néixer el dia 3 de gener de 2022, en la data prevista. Tant la mare com la filla estan sanes. Posteriorment, una setmana després la nena va sotmetre’s a la operació de cor que s’havia establert des de feia mesos i va sortir molt bé.

VOLS VEURE ALTRES TESTIMONIALS?

Llegeix dues altres històries boniques entre cuidadors de la Fundació Jubert Figueras.