Foto d'un llit d'un pis del programa allotjament

Què ens mou?

Volem cuidar al cuidador. Per això, la fundació ofereix allotjament als cuidadors de persones malaltes, desplaçades més de 50 km cap a Barcelona, per tractar una malaltia greu.

D’aquesta manera, quan les famílies no disposen de recursos econòmics per poder fer front a aquesta estada, la FJF els ofereix un habitatge, compartit amb una altre família en la mateixa situació, ben comunicat amb l’hospital de referència.

Oferim tres tipus d’allotjament diferents en funció de la durada de l’estada del cuidador i pacient: allotjament a un dels nostres pisos, amb una Família Amiga o en un hotel col·laborador.

Programa d'Allotjament

Comptem amb pisos ben comunicats, completament equipats, que cedim a les famílies a un cost simbòlic: 10€ al dia durant el primer mes i si s’allarga, es redueix a 5€. Les famílies que viuen de subsidis pagaran només 1€ al dia. Cada pis es compartit, generalment, per a dues famílies.

A dia d’avui, comptem amb 11 pisos, repartits entre Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat i Badalona.

Programa Família Amiga

El projecte Família Amiga neix de la necessitat d’ampliar l’oferta de llars de la FJF per a pacients desplaçats. Compta amb famílies de la ciutat que, sensibilitzades amb la missió de l’entitat, ofereixen una habitació de casa seva per a acollides breus.

Comptem amb la col·laboració de 7 famílies amigues, 5 de les quals es troben a Barcelona, 1 a Sant Just Desvern i 1 a Sant Cugat del Vallès.

Estades curtes en hotels col·laboradors

Moltes de les nostres famílies acollides sovint han de tornar per a segones visites, revisions i/o recaigudes de la malaltia. Es freqüent que ens truquin per demanar allotjament per a estades curtes.

En aquests casos, els allotgem en hotels amb qui hem firmat un conveni: Hotel Villa Emilia (des de 2008) Grup Atiram (des de 2013) i els Catalonia Hotels & Resorts (des de 2014).