Una llar és molt més que un lloc on dormir. La llar és l’espai a través del qual establim la nostra vida i les nostres referències socials: és el lloc de la família i de la socialització.

PROGRAMA D’ALLOTJAMENT

Una habitació doble o individual en un pis totalment moblat i condicionat, prop de l’hospital motiu d’ingrés o ben comunicat en transport públic, que compartiran amb altres famílies.

Què oferim?

Les demandes d’ingrés a les vivendes es fan a través de les unitats de Treball Social dels hospitals i l’estada queda regulada pel temps que el pacient requereix tractament mèdic, ja sigui hospitalitzat o ambulatori.

Com accedir al programa?

Per a nosaltres, oferir un allotjament és molt més que proporcionar un llit. També és un lloc on poder descansar, menjar calent, i compartir estones amb altres persones que es troben en una situació similar.

Quin és el nostre valor afegit?

Creiem fermament que disposar d’un allotjament dóna una estabilitat anímica a aquella família i contribueix positivament a la recuperació del pacient.  Tanmateix, a aquelles persones cuidadores més fràgils els oferim el suport del nostre equip de voluntaris.

Què més podem fer?

Col·laboracions

Per a estades breus del Programa Allotjament, a més, comptem amb la col·laboració de tres hotels a la ciutat de Barcelona i a Sabadell: Hotel Villa Emilia (des del 2008), Grup Atiram (des del 2013) i els Catalonia Hotels & Resorts (des del 2014).

col·laboradors
col·laboradors
col·laboradors

Testimonials