habitació 2 del pis nou de badalona

OBRIM NOU PIS A BADALONA – JUNY 2021

In Actualitat by Paola Jubert

A mitjans de juny de 2021 hem pogut obrir un nou pis a Via Augusta de Badalona gràcies a un conveni de col·laboració amb l’Institut Guttmann que ens permetrà acollir fins a tres famílies alhora. Aquest nou allotjament, que hem pogut moblar gràcies a la participació de donants en la nostra campanya de recaptació de fons de 3.000€ i donacions en espècies amb mobiliari que vosaltres ja no necessiteu. Amb la vostra ajuda, podem oferir tres habitacions més a acompanyants de malalts que han de desplaçar-se lluny de casa per rebre tractament mèdic a Badalona o a Barcelona.

El pis de Via Augusta és un apartament molt ben situat estratègicament al centre de Badalona, amb bona comunicació en transport públic en autobús i metro L2, i prop de supermercats, farmàcies i altres botigues. Des de la Fundació estem molt contents i agraïts de poder haver tirat endavant aquest projecte en la nostra missió de millora de la qualitat de vida de les famílies de malalts.

Dos mesos després, ja hi ha dues famílies allotjades al pis que han pogut gaudir d’aquest servei i han pogut ser prop del seu familiar hospitalitzat.

habitació del nou pis de Badalona

En aquest vídeo t’ensenyem la posada a punt del pis, presentat per la Marta, treballadora social de la Fundació, i en Soufian, un voluntari de la Fundació: