Premi Fundació Inocente Inocente

Esperem que tu i els teu seguiu bé. Nosaltres amb força per continuar si ens acompanyeu. El Covid 19 ha afectat de gran manera a la nostra societat. La nostra salut i la dels nostres éssers estimats s’ha vist amenaçada. A la Fundació continuem treballant, tot i la situació d’excepcionalitat el nostre equip segueix allotjant i acompanyant a les famílies.

I en aquest moment, mentre anem adaptant les nostres vies d’actuació habituals als protocols de Covid19, ens assabentem el passat 15 d’abril que la Fundación Inocente Inocente ha escollit el nostre projecte per concedir-nos un ajut. 45 projectes assistencials de tot Espanya dedicats a nen@s hospitalitzats, han rebut ajut econòmic. Les ajudes que concedeix la Fundació Inocente Inocente procedeixen de les donacions de milers d’espectadors de la Gala celebrada el passat 28 de desembre del 2019 a La 1 de TVE.

El fet de que les famílies que acompanyen infants malalts puguin descansar en els nostres pisos, o actualment, restar-hi confinats però a la vegada propers a l’hospital on es tracten, ha estat reconegut com un projecte essencial per contribuir al benestar dels nens hospitalitzats.

Cada any des de la nostra entitat es sol·liciten ajuts tant públics com privats a entitats i administracions per tal de fer front a les despeses dels nostres projectes. Al llarg del temps anem observant com les problemàtiques de les famílies que allotgem són cada vegada més complexes i requereixen més recursos per part nostre. Ara, enmig de l’estat d’alarma les necessitats de les famílies que resten confinades amb nosaltres són moltes i molt diverses. Des de la Fundació les anem gestionant gràcies a la solidaritat de tots. En els pisos, a l’oficina, o des de casa… el nostre equip continua fent possible l’acollida i allotjament de les persones cuidadores en situació vulnerable i és per això que seguim comptant amb el vostre suport.