#RUMBOACOLOMBIA

In Actualidad by BlueGraphics

IMAGINA…
Que VIATGES SOLA a un nou país buscant una vida millor i que un cop allà, i amb 36 anys, et diagnostiquen un CÀNCER DE PULMÓ en fase avançada.

Imagina també,
que gràcies a la solidaritat d’amics, familiars i desconeguts del país d’orígen, LA TEVA MARE I GERMANA (sense recursos), ACONSEGUEIXEN viatjar al nou país per ACOMPANYAR-TE davant la recent, dura i incerta situació.

Imagina ara…
Que les coses no van bé, i després de tots els esforços, LA TEVA VIDA S’APAGA DEFINITIVAMENT. Afortunadament, acompanyada fins l’últim segon, de dos éssers estimats.

Imagina però,
que LA TEVA MARE I GERMANA, ara sense cap motiu per quedar-se al nou país, VOLEN TORNAR A CASA, al seu país d’orígen i tancar una etapa duríssima de la vida PERÒ NO PODEN, perquè de nou, no tenen recursos.

Des de la Fundació Jubert Figueras i Sensepor, NO ENS HO IMAGINEM, sinó que coneixem de primera mà aquest testimoni, PERQUÈ ÉS REAL. Per això, hem creat la campanya #RUMBOACOLOMBIA, una campanya que pretén ajudar econòmicament a aquesta mare i germana per tal que, després de tot, puguin tornar a casa, a Colòmbia.

Col·labora amb 10€  i recull el teu pack a la seu de la FJF a partir de dilluns 29 de juny i fins el 10 de juliol (de 10 a 16h). O fes un donatiu econòmic per ajudar en aquesta causa.

*Tots els beneficis obtinguts amb la campanya es destinaràn a finançar els costos dels diferents medis de transport necessàris perquè la familia esmentada pugui tornar al seu país d’orígen.

[give_form id=”93812″]