Per què fer voluntariat?

Com a entitat d’acció social, creiem fermament en els beneficis del voluntariat i en l’ajuda crucial que suposen per assolir els programes i poder beneficiar un nombre cada cop més elevat de persones.

Els voluntaris són una part integral de la nostra missió i estan considerats una part crucial dels nostres recursos.

Què et demanem?

> Disposar de temps, ganes i entusiasme per a treballar amb les famílies de malalts desplaçats.
> Flexibilitat per afrontar les diferents situacions amb què et puguis trobar.
> Capacitat d’empatia i escolta activa.

Com ajudar-nos?

Els voluntaris són una part integral de la nostra missió i estan considerats una part crucial dels nostres recursos. Per això, hem desenvolupat tres programes de voluntariat per tal que la persona interessada pugui escollir la opció que més li convingui.

PROGRAMA DE VOLUNTARIAT ACOMPANYEM

El programa Acompanyem té com a objectiu donar suport a les famílies que tenim acollides, ja que totes elles estan passant per un trasbals emocional important produït no només per la malaltia greu, sinó també pel trasllat que aquesta comporta des del seu domicili habitual.

Formen l’equip de voluntaris un grup de persones conscienciades amb el patiment de les famílies desplaçades Els voluntaris els hi donen suport emocional, companyia, els escolten… en definitiva els acompanyen durant la seva estada a Barcelona.PROGRAMA FAMÍLIA AMIGA: T’OBRIM LES PORTES

També són voluntàries les persones que participen al programa Família amiga: t’obrim les portes. Ofereixen un espai, a casa seva, al malalt i al seu cuidador quan venen per una revisió. Però no només això, no es tracta només de donar-los aixopluc i alimentació, sino d’acollir les seves vivències.

VOLUNTARIS DE SUPORT

És molt important per a la Fundació el rol que tenen la resta de voluntaris:
> Els administratius són imprescindibles, doncs són les persones encarregades de tasques d’oficina com la comptabilitat i la gestió més pràctica.
> Els voluntaris puntuals ens ajuden molt en els diferents actes que realitzem o, si cal, també en el manteniment dels pisos.
Sense ells no seria possible dur a terme totes les activitats relacionades amb el bon funcionament de l’entitat ni poder beneficiar a la ciutadania desplaçada que ho necessita.


Com ser Voluntari?

Si estàs interessat/da en col·laborar: omple el formulari, contacta’ns per e-mail o truca al 93 317 0181.