portada blog regal solidari sold out

Tanquem el 2021 amb bones notícies!

In Actualitat by Paola Jubert

Tal com hem anat informant als nostres canals de comunicació digitals, aquest mes de desembre vam iniciar una nova campanya nadalenca: el regal solidari. Una campanya amb la qual hem volgut seguir donant a conèixer la nostra tasca per mitjà de l’implicació ciutadana. Amb l’adquisició del regal (18€), la persona oferia una nit d’allotjament per a una persona cuidadora desplaçada.

Ara que hem conclòs el mes, podem comunicar-vos que l’inciativa ha estat tot un èxit i que hem exhaurit totes les unitats que teníem disponibles.

És per això que som doblement feliços: perquè podrem destinar més diners a ajudar cuidadors desplaçats; i perquè una vegada més hem rebut una càlida acollida per part d’empreses, socis i població. Hem aconseguit vendre totes les claus que havíem produït i podrem allotjar com cal durant més de 300 nits a persones que ho necessitin i evitarem que dormin al cotxe o a la butaca de l’hospital.


Un regal solidari a quatre bandes

Així mateix, estem plenament satisfets de la implicació social que ha produït l’elaboració del regal, ja que de diferents maneres hi han col·laborat empreses d’economia social: per una banda, la clau de xocolata l’ha feta Xócala, una empresa de caràcter social, que treballa en la integració laboral de persones amb risc d’exclusió; també Femcet, una altra associació amb un centre especial de treball, ens ha ajudat amb les trucades a les empreses; altrament, Topromi de la Fundació La Pedrera Catalunya ens ha imprès els fulletons i adhesius pels regals solidaris.

Altrament, Hotel Villa Emilia i Casal Loiola, entitats amb qui mantenim bones relacions, han estat aparador del regal i l’han exposat a la recepció de les seves instal·lacions. Gràcies, també!