Tanquem el 2021 amb bones notícies!

Tal com hem anat informant als nostres canals de comunicació digitals, aquest mes de desembre vam iniciar una nova campanya nadalenca: el regal solidari. Una campanya amb la qual hem volgut seguir donant a conèixer la nostra tasca per mitjà de l’implicació ciutadana. Amb l’adquisició del regal (18€), la persona oferia una nit d’allotjament per a una persona cuidadora desplaçada.

Ara que hem conclòs el mes, podem comunicar-vos que l’inciativa ha estat tot un èxit i que hem exhaurit totes les unitats que teníem disponibles.

És per això que som doblement feliços: perquè podrem destinar més diners a ajudar cuidadors desplaçats; i perquè una vegada més hem rebut una càlida acollida per part d’empreses, socis i població. Hem aconseguit vendre totes les claus que havíem produït i podrem allotjar com cal durant més de 300 nits a persones que ho necessitin i evitarem que dormin al cotxe o a la butaca de l’hospital.


Un regal solidari a quatre bandes

Així mateix, estem plenament satisfets de la implicació social que ha produït l’elaboració del regal, ja que de diferents maneres hi han col·laborat empreses d’economia social: per una banda, la clau de xocolata l’ha feta Xócala, una empresa de caràcter social, que treballa en la integració laboral de persones amb risc d’exclusió; també Femcet, una altra associació amb un centre especial de treball, ens ha ajudat amb les trucades a les empreses; altrament, Topromi de la Fundació La Pedrera Catalunya ens ha imprès els fulletons i adhesius pels regals solidaris.

Altrament, Hotel Villa Emilia i Casal Loiola, entitats amb qui mantenim bones relacions, han estat aparador del regal i l’han exposat a la recepció de les seves instal·lacions. Gràcies, també!